“Lad mig bare sige det ligeud: Jeg er vildt begejstret for Vesteragers bog”. Sådan står der i anmeldelsen af “Stress og eksistens – nye veje til at forstå og bekæmpe stress” i Djøf-bladet – og det er jeg til gengæld tilsvarende begejstret for ?.Anmelderen skriver videre, at bogen er “én lang indsigtsfuld, velskrevet tekst om, hvordan man skal begribe stress som et eksistentielt fænomen”.

“Bogen gør os ikke bare klogere på stress som et socialt og kulturelt fænomen, men også på, hvad filosofferne tænker om vores samfund og arbejdsliv i dag”.

Og “…læsningen inspirerer, og der er masser at hente i bogens case-beskrivelser. Det er fyldige udskrifter af samtaler med ledere og medarbejdere om stress, og man skal være lavet af sten, hvis ikke deres historier går lige i maven på én. De er rørende (….) og sammen med Vesteragers analyser – som stikker dybt – giver det en god forståelse for, hvorfor så mange mennesker i dag går ned med stress.”

Læs hele anmeldelsen her: Begavet bog gør os klogere på stress.