Foredrag

Jeg holder foredrag og inspirationsoplæg for ledergrupper, netværk, virksomheder og organisationer.

  • Styrk det personlige lederskab
    Forandringer går så stærk, at ledere ikke længere kan læne sig op ad faste regler og procedurer. Ledelse handler om at træde i karakter som menneske. At blive autentisk ved at forholde sig til nogle grundvilkår, så som at mening er noget vi selv må skabe, at vi må tage ansvar for noget vi ikke er ophav til, at vi altid er forbundet med andre mennesker, men at ensomhed også er et vilkår. Få værktøjer og refleksionsøvelser til at udvikle jeres personlige lederskab. Foredraget kan tage udgangspunkt i forskellige aspekter af det personlige lederskab beskrevet i min bog Eksistentiel Ledelse – En guide til personligt lederskab såsom: Hvordan får jeg mere tid? Hvordan skaber jeg mening? Hvordan står jeg med ansvaret? Hvordan styrker jeg relationerne og håndterer ensomheden?
  • Styrk samarbejdet – om tillid, empati og anerkendende kommunikation
    Hvad er tillid og hvordan får I mere af det? Hvordan håndterer I konflikter og styrker den anerkendende kommunikation? Hvilke gruppedynamikker er på spil? Og hvordan styrer skam os, på trods af vi slet ikke taler om det? Om I ønsker at skabe en stærkere ledelsesgruppe eller styrke relationerne til kunder, borgere eller medarbejdere, så er der brug for at forstå de dynamikker, der på spil og få værktøjer til at styrke samarbejdet. Foredraget kan også tage udgangspunkt i begrebet social kapital.

  • Den menneskelige faktor i forandringer
    Mange forandringer fejler. Det skyldes oftest en manglende forståelse for, hvordan vi mennsker grundlæggende fungerer: Hvordan vi moti