C11-713225

Tid til refleksion, indsigt og forandring?

Jeg tilbyder også coaching og terapeutiske samtaler til privatpersoner.

I løbet af vores liv opstår der uundgåeligt tidspunkter, hvor vi føler behov for at få en større indsigt i vores livssituation eller skabe forandringer. Enten går vi med overvejelser om at gøre vores liv bedre eller vi rammes af hændelser, som vi har behov for at forstå meningen med. I en accelererende kultur, hvor alting går hurtigere og hurtigere, er det bedste vi nogle gange kan gøre at sætte os ned og reflektere og tale sammen med et andet menneske. For samtaler skaber faktisk dybere erkendelser, end hvis vi tænker på egen hånd (i filosofien kaldes det princippet om translokutionaritet). Under trygge rammer kan jeg hjælpe dig med at skabe en bedre forståelse af din situation og omsætte dine overvejelser til handlinger, der skaber positive forandringer i dit liv.

Mine klienter kommer eksempelvis med nogle af følgende problemstillinger:

  • Jeg skal træffe en stor livsbeslutning.
  • Jeg har brug for mere gennemslagskraft.
  • Jeg føler mig stresset.
  • Jeg har brug for mere tid til mig selv.
  • Jeg er nervøs for konflikter.
  • Jeg har brug for sparring på min karriere.
  • Jeg er usikker på mine egne evner.
  • Jeg er i tvivl om, hvad jeg grundlæggende brænder for, og hvad jeg vil med mit liv.

Jeg er 44 år og uddannet cand.mag. i filosofi med tilvalg i psykologi. Herudover er jeg EMCC certificeret systemisk coach og videreuddannet i eksistentiel psykoterapi.

Jeg arbejder primært eksistentielt, systemisk og narrativt, men inddrager også emner fra psykodynamisk og kognitiv psykologi og fra sociologi.

Jeg arbejder med en anerkendende tilgang. Mennesker er eksperter på eget liv, og der er gode grunde til, at vi handler, som vi gør.

Samtaler afholdes fortrinsvist i rolige lokaler i Ryesgade 57, 2100 København Ø, men kan i særlige tilfælde foregå andre steder i Storkøbenhavn eller Nordsjælland. Jeg har også god erfaring med at coache via Skype.

Jeg er certificeret af EMCC (European Mentoring and Coaching Council) og følger deres etiske kodeks.