Jeg er meget glad for at kunne fortælle, at bogen Eksistentiel Ledelse – En guide til personligt lederskab nu er udkommet i 2. oplag. Tusind tak til alle jer der har købt bogen og bidraget med at udbrede kendskabet til den. Det er jeg taknemmelig for. Har du endnu ikke læst bogen, så tag et kig forbi min hjemmeside for mere info, anmeldelser og udtalelser. Har du spørgsmål til bogen er du altid velkommen til at kontakte mig 😊.

Jeg bruger også bogen som baggrund for foredrag, coaching og udviklingsforløb. For (arbejds)livet er fyldt med eksistentielle udfordringer, når forandringer skal implementeres, samarbejdet knirker og svære beslutninger skal træffes.

Bogen kan også læses af ikke-ledere, der er interesseret i at få mere viden om personlig udvikling i et filosofisk og eksistentielt perspektiv. Se mere om bogen her.